Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2011 » Липень » 08

Голубі озера – перлина поліського краю, унікальне місце для відпочинку. Чистота води, дивовижна краса природи та захоплююча атмосфера – все це чекає на Вас!

 Олешнянські голубі озера відомі не тільки на Чернігівщині, а й далеко за її межами. Кришталево чиста вода озер, розташованих серед соснового лісу, має неабиякі цілющі властивості, тому недарма це місце є таким привабливим для відпочинку.
Понад 250 тис. туристів з України, Білорусі, Росії, Польщі щороку відвідують ці місця.
Всього озер чотири, але кожне з них можна безперечно назвати справжнім дивом природи. Чому ж саме тут вода така особлива?
Справа в тому, що дно кожного озера вкривають залежи кварцового піску, який використовується для виготовлення скла. Такий пісок відрізняється від звичайного як властивостями, так і кольором, надаючи воді яскраво блакитного відтінку. Саме тому озера і називають «голубі».
Площа найбільшого озера складає 25га, та має глибину біля 20 м. Але й такої кількості місця на берегах озер не завжди буває достатньо через велике число охочих вдихнути на повні легені чисте повітря соснового лісу та насолодитися відпочинком біля кришталево-прозорої, блакитної води.

Сьогодні на території великого Голубого озера створено всі належні умови для відпочинку та облаштовано територію. Встановлено контейнери для сміття, здійснюється прибирання території. Золотистий пісчаний пляж, волейбольний майданчик, водні розваги – батути та гірки, - все це допоможе створити позитивний відпочинок та бадьорий настрій.

Крім цього, на березі працює  літнє кафе, де можна скуштувати ароматний шашлик, шаурму, уху, картоплю-фрі, морозиво та придбати напої.

Щовечора проводиться дискотека, щосуботи планується організація турнірів з пляжного волейболу серед відпочивальників.

Приїздіть, і ви обов’язково захочете повернутися сюди знову і знову.

А для тих, хто звик до міського комфорту, але все ж хоче поринути у блакить озер та свіжість соснових лісів, в с.Олешня (неподалік Голубих озер) є можливість зняти комфортабельні номера або гостьові будиночки з усіма зручностями.

Тож, тут ви можете знайти відпочинок на будь-який смак!

 

Переглядів: 569 | Додав: DimaX | Дата: 08.07.2011 | Коментарі (0)

Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz