Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2015 » Жовтень » 03

30 вересня 2015 року весь православний люд відзначає День Святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії, які постраждали та віддали своє життя за християнську віру. До сих пір людство захоплюється сміливістю та героїчністю юних християнок та їх матір’ю Софією, яка будучи глибоко віруючою християнкою, виховала дочок у любові до Бога, навчаючи не прив’язуватися до земних благ. Мабуть і тому наша благодатна чернігівська земля подарувала нам таку талановиту людину на ім’я Софія Русова.

Цього року вкотре в селищі Олешня з нагоди свята та напередодні Дня вчителя  пройшли широкі урочистості. На нього приїхало багато делегацій, в тому числі зі столиці: викладачі Київського університету імені Бориса Грінченка, директор школи-дитячого садка імені Софії Русової Синекоп Людмила Олексіївна, голова Жіночого центру "Спадщина" Галина Дацюк, студенти та викладачі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського та інші. Вони відвідали садибу Софії Русової, проникнувшись духом в тому місці, де колись жила та творила велика просвітителька, відома в усьому світі вчений, педагог та державний діяч, побували в музеї, поділилися враженнями, а потім в Олешнянській школі імені Софії Русової  відкрили її погруддя та поклали квіти до пам’ятного знаку.

Всі урочистості відвідав та привітав всіх присутніх зі святом Президент благодійного фонду імені Софії Русової  Іван Петрович Чаус, який вже довгий час опікується справою популяризації спадщини цієї без перебільшення видатної особистості.

Переглядів: 722 | Додав: DimaX | Дата: 03.10.2015 | Коментарі (1)

Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz