Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2016 » Лютий » 18

В рамках святкування 160-річчя з дня народження Софії Русової в Чернігівському обласному філармонійному центрі фестивалів та концертних програм відбулось нагородження кращих юних вокалістів, лауреатів ІІ відкритого  фестивалю української патріотичної пісні «Озброєні піснею». Засновниками та організаторами цього заходу виступили благодійний фонд імені Софії Русової спільно з Управлінням освіти і науки облдержадміністрації. Він зібрав на свято купу шанувальників та всіх тих, хто поважає та цінує велику культурну спадщину, яку залишила по собі ця без перебільшення велика людина Софія Русова. Фондом було продемонстровано всім присутнім фільм «Шляхами Софії Русової», у якому було показано родину Ліндфорсів та розказано про їхнє життя

У святковому концерті прийняли участь та порадували своїм виступом: Академічний ансамбль пісні і танцю «Сіверські клейноди», Академічний народний хор, Капела бандуристів ім.. О. Вересая, Народний артист України Василь Нечепа, викладачі та учні ріпкинської гімназії та артист розмовного жанру Дмитро Обєдніков.

Після цього відбулися виступи переможців фестивалю. Дуже важко було визначити хто з них найкращий, адже зовсім юні таланти нічим не поступаються вже досвідченим вокалістам. Їхній спів, пройшов крізь кожне серце, не залишивши байдужим жодного з присутніх глядачів.

З привітальним словом  до переможців звернулися: заступник начальника управління освіти та науки Чернігівської облдержадміністрації Олена Соронович,, почесний президент благодійного фонду Василь Нечепа, директор Ріпкинської школи-гімназії Наталія Корж та заслужений діяч мистецтв України  Олег Васюта.

На завершення події для нагородження вийшов президент благодійного фонду імені Софії Русової Іван Петрович Чаус, який вручив премію за І місце Ансамблю "Гармонія" Чернігівського колегіуму №11 і символічно стало те, що в цей момент зал піднявся стоячи з аплодисментами та сльозами на очах на честь присутньої в залі матері загиблого воїна української армії, який загинув під час проведення антитерористичної операції на сході України, випускника Чернігівського колегіуму №11 Володимира Близнюка.

Потім Іван Чаус запросив всіх переможців на V Міжнародний фестиваль на Голубих озерах та свято Івана Купала, який цього року відбудеться 1-3 липня.

Отже лауреатами фестивалю стали:

Гран-прі фестивалю: Анастасія Гніда - вихованка Козелецького будиноку творчості дітей та юнацтва

І місце: Ансамбль «Гармонія» - Чернігівського колегіуму №11

ІІ місце: Катерина Олешко – ліцей №22 м. Чернігів

ІІІ місце: Христина Полуян – вихованка Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва

Вітаємо переможців!

______________________________________________________

Шляхами Софії Русової

Переглядів: 652 | Додав: DimaX | Дата: 18.02.2016 | Коментарі (0)

Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz