Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2014 » Квітень » 15 » День довкілля в Олешні
День довкілля в Олешні
11:14

​Щороку, в третю суботу квітня, коли наша планета Земля вже готова до весняного оновлення, в Україні святкують день довкілля. Головною метою цього свята є поліпшення стану української природи. Багато заходів, покликаних відзначити цей день, проводяться на районному, обласному та державному рівні. Це озеленення територій, прибирання парків та алей, проведення різноманітних конкурсів на екологічну тематику. 
Допомогти природі рідного краю поспішали цього дня олешнянці, разом з селищною головою Надією Авраменко та президентом благодійного фонду ім. С. Русової, Іваном Чаусом, який велику увагу приділяє селу Олешня. Були прибрані центральні вулиці та алеї Олешні, зелена зона на території садиби Софії Русової, біля пам’ятників воїнам-визволителям. 
Олешня – це не просто селище, це важливий історико-культурний і туристичний центр, який щороку приваблює чисельну кількість гостей і туристів своїми Голубими озерами. Зелені легені соснових олешнянських лісів насичують повітря незрівнянним ароматом, тож охочих відпочити серед казкової природи з року в рік стає дедалі більше. 
День довкілля – гарний привід для того, щоб спільно розпочати робити добрі справи та навчитися поважати природу.

Переглядів: 471 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 Лісова мавка  
0
все то гарно написано, та от тільки я не помітила, щоб хтось опале торішнє листя прибрав в сквері біля пам"ятника загиблим воїнам
пане Івану досить піаритися на славному імені С.Русової, можна уже щось і конкретне зробити для Олешні, наприклад дорогу підлатати на центральній вулиці, яка до речі веде до садиби

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz