Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2014 » Жовтень » 30 » На радість Добрянських школярів
На радість Добрянських школярів
11:13

Чим більше енергії кожна людина вкладає на благо рідного краю,  тим заможнішим і квітучішим він стає, і тим щедрiше віддячить  своїм громадянам у майбутньому.

Вже понад 20 років президент благодійного фонду ім. Софії Русової  Іван Чаус опікується своїм рідним селищем Добрянка. З року в рік Добрянка динамічно розвивається, зростає її економічний та культурний потенціал. Візитівкою вже давно став місцевий сучасний стадіон «Полісся» та футбольна команда, а встановлений пам’ятний знак Ємельяну Пугачову до 300-річчя Добрянки познайомить гостей з історією цього старообрядницького селища, яке стало свідком чималої низки подій.

Не можна не згадати роботу щодо благоустрою Добрянки, надано фінансову допомогу в будівництві  церкви, проведено безліч масових заходів до різних свят, Добрянка неодноразово ставала свідком багатьох цікавих подій та фестивалів.

Благодійний фонд не обмежує своє діяльності. Про це свідчить регулярна фінансова допомога Ріпкинський районній лікарні, дитячому садоку, допомога малозабезпеченим родинам, ветеранам та дітям-інвалідам.

Вагомий внесок зроблено в розвиток спорту.

Цього разу Іван Петрович завітав до Добрянскьої загальноосвітньої школи, в якій свого часу проходив педагогічну практику, та вручив її вихованцям футбольну форму.

Важливо, щоб кожен усвідомив   необхідність зробити свій внесок у розвиток рідного краю, подарувати частинку свого серця тому куточку, де народився та зростав.

Переглядів: 385 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz