Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2015 » Грудень » 10 » «ЩОБ ВИПЛЕКАТИ ЛЮБОВ – САМИМ ЛЮБИТИ ТРЕБА» АБО НА ГОСТИНІ У ТВОРЧІЙ ГРУПІ САДІВНИЦЬ «ДЖЕРЕЛЬНА КРИНИЦЯ»
«ЩОБ ВИПЛЕКАТИ ЛЮБОВ – САМИМ ЛЮБИТИ ТРЕБА» АБО НА ГОСТИНІ У ТВОРЧІЙ ГРУПІ САДІВНИЦЬ «ДЖЕРЕЛЬНА КРИНИЦЯ»
14:40

Плекати патріотів -  справа не проста, бо потребує від педагогів і батьків  великої праці над собою, усвідомлення  високих цінностей  змісту і розуміння поняття патріотизму.

Виховним  ідеалом педагогічного колективу дошкільного навчального закладу №13 «Берізка»  є  формування  процесу  національного і духовного виховання  малого українця на засадах  золотих праць і Концепції національного  виховання Софії Русової, 

З метою підвищення фахової майстерності  педагогів та з нагоди 160 –річчя від дня народження великої  просвітительки, землячки, громадського діяча Софії Русової,  у дошкільному навчальному закладі  була проведена  цікава і змістовна робота творчої групи «Джерельна криниця»  з проблеми  «Виховання у дітей  духовності  і патріотизму  через уроки  доброти  В.О.Сухомлинського».

Мандруючи стежинками  інтелект-карти,  свою обізнаність і знання, творчий підхід до справи довели  вихователі Куранда І.В., Гнітій Л.О., Костандова І.В., Парубець Н.Г., Грицан О.В., Колесник А.В., Камінська О.М.. Презентація   авторських  дидактичних  ігор  пройшла жваво  і з великою зацікавленістю. Свою креативність  довели  молоді  вихователі  Стільник Ю.В., Максименко А.В., Вергун І.А., Вовк Н.М., Жук Ю.В. До цікавої дискусії  запросила  всіх  членів творчої групи досвідчена садівниця Хорешко Н.В., познайомивши  колег  з останніми  друкованими напрацюваннями  по творчості В.Сухомлинського  - «Патріотизм виростає з любові матері», в порівняльному аспекті  з  Концепцією національного виховання Софії Русової.

Хай скільки б не пройшло  десятиліть, але мудрість Софії залишиться свіжою  і актуальною: «Якщо ми хочемо бачити в нашій країні загальний національний добробут, ми перш за все мусимо організувати школу, що навчила б наших дітей служити добру, народу і рідному краєві».

 

                        Завідувач ДНЗ №13    Н.М.Примушко

Переглядів: 442 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz