Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2010 » Травень » 14 » Сльози радості лауреатів
Сльози радості лауреатів
19:22

Сьогодні прес-зал об’єднання «Новий  Чернігів» радо приймав лауреатів конкурсу, організованого благодійним фондом ім. Софії Русової, серед школярів міста Чернігова та області на кращий макет майбутнього пам’ятника Софії Русової та на кращий вірш, присвячений видатній просвітительці.

 

Урочисту церемонію відкрив Народний артист України, почесний голова благодійного фонду ім. Софії Русової В.Г. Нечепа який, розповів присутнім деякі сторінки життя та діяльності Софії Русової.

Цікавим моментом програми стала демонстрація унікальних відеозаписів з онукою Софії Русової  Ніною Михалевич-Ліндфорс, зроблених у Філадельфії в 1990 році, які до цього ніде не демонструвалися. Потім великий інтерес гостей викликав перегляд інтерв’ю з правнучкою Софії Русової Орисею Михалевич-Ткаченко, яка відвідувала село Олешню в 2009 році.

 

Надзвичайно зворушливою стала церемонія нагородження лауреатів, які отримували нагороди з рук президента благодійного фонду ім. Софії Русової І.П. Чауса. Від щирого серця вітав Іван Петрович переможців конкурсу, які зі сльозами радості на очах отримували свої заслужені нагороди – почесні грамоти, грошові премії та пам’ятні подарунки.

Зал стоячи аплодував переможцю конкурсу на кращий вірш, яким стала драматична поема «Сузір’я Софії». Присутні мали змогу не тільки почути, а і побачити незабутнє дійство поеми, представлене у виконанні гуртка плекання української мови ім. Софії Русової під керівництвом Заслуженого вчителя України І.І. Вачнадзе.

Переможниця Самоненко Тетяна, урожениця села Павлівка Ріпкинського району, під час свого виступу не могла утриматись від сліз після зворушливої презентації своєї поеми.

В свою чергу президент благодійного фонду ім. Софії Русової І.П. Чаус, який сам не міг утриматись від сліз, зробив особливий подарунок для цієї обдарованої дитини – профінансувати навчання у будь-якому вищому навчальному закладі України. 

Фінальним акородом церемонії нагородження став виступ Народного артиста України Василя Нечепи, який вкотре порадував присутніх своїм дивовижним співом.

Особливу подяку хотілось би висловити благодійному фонду «Новий Чернігів», який по завершеню церемонії зробив для дітей подарунок у вигляді солодкого столу та незабутньої гри у боулінг клубі.

Переможці конкурсу на кращий малюнок для майбутнього макету пам’ятника Софії Русовій:

І місце – Дроженець Діана, учениця ЗОШ № 24 м. Чернігів.
ІІ місце – Корнієнко Наталія, учениця ЗОШ № 28 м. Чернігів.
ІІІ місце – Шляхова Анастасія, учениця студії «Арт» Ріпкинської гімназії.

Переможці конкурсу на кращий вірш присвячений видатній просвітительці:

І місце – Самоненко Тетяна, учениця Павлівської ЗОШ Ріпкинського району.
ІІ місце – Левшина Катерина, учениця ЗОШ №1 м. Чернігів.
ІІІ місце – Лаєвська Ольга, учениця, гімназії № 31 м. Чернігів. 

 

 

ФОТОЗВІТ>>>

 

 

 

Переглядів: 799 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz