Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2014 » Червень » 4 » Свято останнього дзвоника в Олешнянській школі
Свято останнього дзвоника в Олешнянській школі
10:50

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул.
Але для деяких закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями… Для тих, хто цього року закінчує школу, останній дзвоник є відліком початку найбільшої зміни в житті. Вони начебто і не зовсім дорослі ще, але вже й не діти. Попереду ще море тривоги у вигляді випускних та вступних іспитів.
Розділити радість сьогоднішнього свята, пригадати хвилюючі миті з свого шкільного життя до Олешнянської загальноосвітньої школи ім. Софії Русової завітав президент благодійного фонду ім. Софії Русової Іван Чаус. Вітаючи випускників Іван Петрович  згадував приклади з життя Софії Русової, нагадуючи, що останній дзвоник у школі – це водночас і перший дзвоник дорослого життя для кожного випускника. «Для себе жити сумно і не цікаво», – так казала наша видатна землячка та педагог – Софія Федорівна Русова. Замисліться над цими словами. Робіть добро, розвивайтеся і живіть не лише для себе. Вивчайте ті професії, до яких вам лежить душа і до яких маєте таланти, займайтесь фізичним та духовним розвитком. Будьте відкритим для нових знань, ідей та знайомств. Будьте гордістю своїх батьків та своєї держави! 
Тож щасливої долі і щастя доволі, дорогі випускники!!!

Переглядів: 434 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz