Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2018 » Лютий » 2 » Вечір пам’яті Володимира Висоцького на Голубих озерах.
Вечір пам’яті Володимира Висоцького на Голубих озерах.
23:23

27 січня в туристичному комплексі «Голубі озера», за підтримки благодійного фонду ім.. Софії Русової та Департаменту культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА, відбувся вечір пам’яті з нагоди 80 річчя видатного поета, співака, барда – Володимира Семеновича Висоцького. 
На цей захід з’їхалися відомі барди з усієї України, які віддали дань пам’яті видатного співака, виконавши найвідоміші його хіти. Серед виконавців були такі відомі барди, лауреати різних міжнародних премій, як – Валерій Марченко (Рівне), Олександр Кропельницький (Київ), Тарас Тарасенко (Любеч), Сергій Бондарчук (Київ), Андрій Дерзький (Чернігів), Олена Іванова (Чернігів) та інші. 
Впродовж вечора, у вщент заповненій залі лунали найвідоміші хіти Володимира Висоцького, які дружно підспівувалися глядачами, та повертали присутніх до приємних спогадів.
Ідея проведення вечора пам’яті виникла у голови благодійного фонду ім.. Софії Русової – Івана Чауса, який у своїй промові зазначив, що подібні вечори мають відбуватись постійно, адже дуже важливо вшановувати пам’ять видатних поетів минулого та передавати їх творчість до молодих поколінь. Також Іван Петрович вручив пам’ятні подарунки для всіх учасників вечора, ексклюзивні годинники з зображенням Висоцького та інші, а також пообіцяв зробити такі заходи традиційними, і вже 17 лютого в туристичному комплексі «Голубі озера» відбудеться вечір пам’яті одного з найбільш відомих виконавців авторської пісні, засновника жанру авторської пісні – Булата Окуджави.

Переглядів: 409 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz