Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2011 » Червень » 22

Невпинно минають роки, поступово одне покоління змінюється іншим, усе в світі плинне, як вода. Мабуть тому і прийнято передавати своїм послідовникам та нащадкам традиції, знання та досвід, адже це саме ті духовні багатства, яких так не вистачає молоді. Це та колиска, в якій виховується та зростає кожна людина та кожна нація.
Саме з цією метою, рівно 2 роки тому засновано Благодійний фонд імені Софії Русової. З метою збереження добрих українських традицій, історії, культури та неоціненної спадщини видатної просвітительки та педагога, Софії Русової.
З колись маловідомої організації фонд поступово зміцнів, тепер нас знають вже далеко за межами нашої області. Ми співпрацюємо з українськими вищими та загальноосвітніми навчальними закладами, музеями, з науковцями, митцями та педагогами.
Приємно бачити, скільки іскорок запалено в дитячих очах та скільки юних талантів розкрито за час недовгого існування фонду, адже традиційно ми проводимо різноманітні конкурси, конференції, заохочуючи дітей та молодь до творчого, до рідного, українського, до віри у власні сили.

Благодійний фонд реалізує багато інших планів та добрих справ: відновлюється садиба С. Русової, встановлено пам’ятний знак просвітительки, її іменем названо майдан в Олешні. Фонд надає допомогу малозабезпеченим дітям, вихованцям шкіл-інтернатів та  надає особливу підтримку  Олешнянській школі, в якій свого часу викладала Софія Русова, і яка тепер носить її ім’я.
Зберігаючи та відновлюючи пам’ятки культури, ми пишемо сторінки історії для наших нащадків, історію, яку повинні знати та пам’ятати, імена, які не мають бути забутими, особливо тих, хто жив на нашій прадавній землі.
Тож сподіваємось, що  кількість наших однодумців лише зростатиме, щиро запрошуємо до співпраці тих, хто прагне віддати частинку себе заради майбутнього та збереження української національної спадщини.

Переглядів: 580 | Додав: DimaX | Дата: 22.06.2011 | Коментарі (0)

Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz