Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2011 » Липень » 18

Хто з нас не пам’ятає дитинство – казкову країну з піснями, яскравими іграшками та улюбленими друзями?  Іноді так і хочеться повернутися туди та поринути у той барвистий безтурботний світ.

Як то не дивно, але це й справді можливо, якщо ви завітаєте до дошкільного навчального закладу №13 ім. Софії Русової, який знаходиться у мальовничому масиві древнього і вічно юного Ніжина і потопає в красі білокорих берізок, розлогих лип та духмяних вишень. І так вже 45 літ і весен.

А очолює цю диво-країну завідуюча Примушко Наталія Миколаївна, яка і запросила нас до гостини.

Президент благодійного фонду Іван Чаус, завітавши до цього освітньо-виховного центру був дуже здивований організацією роботи педагогів та облаштуванням дитсадку, який вважається одним з кращих на Україні.

«Я дуже вражений побаченим, скажу щиро, що кращого садку за своєю змістовністю, обладнанню та духовністю я ще не бачив. Відразу видно, скільки душі та любові вкладено завідуючою та працівниками цього закладу для гармонічного розвитку дитини»

Виховання дітей здійснюється на засадах видатного педагога та просвітительки С.Русової.

В садку розмістилися міні-музеї, де зібрані безцінні матеріали, присвячені С.Ф.Русовій та В.О. Сухомлинському. В закладі діє ряд цікавих секцій, де маленькі дарування мають можливість гарно проводити час та розкривати свої таланти. Це зокрема спортивна секція, театралізована студія, на любителів малювання тут чекають в ізостудії. Вчать тут також хореографії, англійській мові, а для маленьких інтелектуалів створено клуб «Чомусики».

Тож водночас з національним вихованням, велика увага приділяється розвитку індивідуальності дитини та розкриття її внутрішнього світу.

Цілком очевидно, що вихованці цього диво-краю впевнено крокуватимуть у доросле життя, несучи в серцях ніжний вогник  дитячого світу, який назавжди закарбувався в їх пам’яті.  

Переглядів: 521 | Додав: DimaX | Дата: 18.07.2011 | Коментарі (0)

Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz