Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2011 » Жовтень » 13

Незабутнє свято з піснями та вишиванками, пронизане українською духовністю та культурою, присвячене видатній просвітительці та педагогу Софії Русовій подарували діти та вихователі Ніжинського дошкільного центру №13 ім.. С. Русової.

В піснях та віршах згадували видатну просвітительку, її дитинство, молодість, праці та провідні ідеї в навчанні та вихованні молодого покоління.

Тематично цікаво побудований захід, атмосфера свята та звичайно ж його учасники не залишили байдужим жодного з присутніх.

Серед гостей цього дня були присутні батьки, вчителі, науковці, викладачі університету ім.. М.Гоголя. До свята завітав президент благодійного фонду ім.. Софії Русової Іван Чаус і подарував дитячому садку освячену ікону та солодощі для маленьких вихованців закладу.

Цікаво розповіла про історію створення садка завідуюча Примушко Наталія Миколаївна, педагог, вихователь та чудовий керівник цього надзвичайного та дивовижного закладу. Вже 17 років садок носить ім’я Софії Русової,  і рівно стільки ж на засадах та ідеях видатної виховательки та педагога тут виховуються справжні патріоти України.

Казкове оформлення закладу вражає з першого погляду, і навряд чи його можна порівняти з якимось іншим дитячим садком. В кожному куточку відчувається краплинка української духовності та культури, кожна часточка тут зігріває та несе в собі щось рідне серцю.

А головне це звичайно самі вихованці – вони як квіточки мальви, маленькі зірочки та вогники, які зростаючи в такому оточенні виростуть справжніми патріотами.

«Я приїжджаю в садок вже вдруге і щиро захоплююсь цією аурою, його оформленням, ідеями Софії Русової, які втілюються в навчально-виховному процесі. Ці ідеї мені дуже близькі, моя філософія та філософія діяльності нашого фонду полягає саме в словах видатної просвітительки «Для себе жити сумно і нецікаво».  Ми допомагаємо таким закладам, допомагаємо обдарованим дітям, дітям, які не мають батьків, - адже саме в молодому поколінні наше майбутнє і ми, дорослі, на їх шляху маємо бути опорою та підтримкою».

Також Іван Петрович сказав, що наступна поїздка буде до села Шаповалівка, Борзнянського р-ну, де свого часу жила та працювала С. Русова, та до Ніжинського державного педагогічного університету ім. Гоголя.


ФОТОЗВІТ>>>
 
Переглядів: 867 | Додав: DimaX | Дата: 13.10.2011 | Коментарі (1)

Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz