Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2011 » Жовтень » 27

Справжнє козацьке свято з кулішем, ярмарком, конкурсами та розвагами відбулось у с Вербичи Ріпкинського р-ну за участі Ріпкинської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2, Ріпкинської гімназії, Любецької, Замглайської, Тарасо-Шевченківської та Вербицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 Іменинниками у цей день були 7 другокласників Вербицької ЗОШ, яких за старовинним козацьким обрядом були урочисто прийнято в козачата. Виконав же цю почесну місію Радник Наказного Гетьмана Українського реєстрового козацтва генерал-лейтенант Лобас Петро Павлович.

Постріл з «козацької гармати»  сповістив про відкриття районного патріотичного фестивалю «Козацькі розваги», яке урочисто оголосив відкритим начальник відділу освіти Ріпкинської райдержадміністрації Багмут Леонід Іванович. Він тепло привітав учасників і гостей з відкриттям, побажав міцного здоров’я, натхнення, перемог.

До цих щирих побажань приєдналися Полегешко Т.В. - завідуюча районним методичним кабінетом при відділі освіти, Корж Н.М. - директор Ріпкинської гімназії, на базі якої .знаходиться центр Софії Русової.

Юні «козаки» і «козачки» у яскравому національному вбранні демонстрували знання з історії України,, використовували елементи фольклору, етнографії, виконували українські танці та пісні.
Команди нагородили цінними призами та дипломами, які були придбані за рахунок відділу освіти та за кошти голови благодійного фонду С.Ф.Русової Чауса І.П., який привітав та особисто вручив цінні подарунки учасникам фестивалю. Юним козакам він побажав бути справжніми патріотами, поважати та любити Батьківщину і зберігати козацькі традиції та культуру.
Переглядів: 545 | Додав: DimaX | Дата: 27.10.2011 | Коментарі (0)

Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz