Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2014 » Грудень » 31

Закінчуючи рік та підводячи підсумки зробленого часто хочеться духовного спокою та затишку. За роботою ми часто не помічаємо та не знаходимо часу для важливих речей, але іноді потрібно зупинитися і озирнутися навколо.
Як багато в світі чудових місць та куточків,  де хочеться, долучитися до культурного та історичного, перенестися та зануритися в інші часи, відпочити духовно. 
Для президента благодійного фонду ім. Софії Русової Івана Чауса знайомство з глибинним духовним світом розпочалось з поїздки до Ієрусалиму. Мало кого залишить байдужим перебування в святих місцях життя та страждання Ісуса Христа, в місцях, де здається кожна піщинка та кожен камінь дихає величною історією християнства. Свята земля, де траплялись і продовжують траплятися дива та зцілення, де особливо відчуваєш свій духовний внутрішній світ та єднання з Творцем.       
На Україні також є храми, відомі своєю надзвичайною атмосферою, дивами і зціленнями, серед яких особливе місце посідає Свято-Успенська Почаївська лавра. Саме до цього храмового комплексу майже щороку приїзджає Іван Петрович. Дивує своєю історією  храм, а ще більше, відоме озеро Святої Анни, мощі великих святих Іова і Амфілохія  та  ті чудотворні ікони, які тут знаходяться. Вклонитися святиням  приїздять люди з усіх куточків України.
Неподалік знаходиться Гошевський католицький монастир – ще одна святиня, яка вражає простотою свого устрою і водночас величністю.
Не оминув під час своєї мандрівки святиням Іван Петрович і наш рідний край, побувавши в Чернігівському Єлицькому монастирі, монастирі святого Лаврентія , с. Вересоч, Густинському монастирі, Прилуцького р-ну.
Зараз ми всі на порозі Нового року. Це свято приходить до нас у часі Різдвяного посту – у добрій нагоді призадуматись, зважити і проаналізувати: як ми прожили рік, що прощається з нами. Що втратили а що набули? Чи побагатіли духовно?

Рік, що минає, був неоднозначний та складний для кожного українця.

У переддень Нового 2015 року хочеться побажати всім нам миру, міцного здоров’я, злагоди та віри. Віри в себе, віри в людей, віри в те, що, незважаючи ні на які перепони, будь-яка справа, якщо вона робиться від щирого серця, буде успішною. Давайте увійдемо в Новий рік із чистими помислами, наповнимо його добрими справами, гідними вчинками, любов’ю до наших рідних і близьких.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Переглядів: 531 | Додав: DimaX | Дата: 31.12.2014 | Коментарі (0)

Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz