Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2016 » Травень » 20

Останні роки Голубі озера на Ріпкінщині відомі не лише своєю кришталевою водою та чистим повітрям соснового лісу. Тепер тут вирує насичене культурне життя, а берег великого Голубого озера приймає міжнародні фестивалі, зустрічі, спортивні змагання та конкурси. Про цьогорічний відпочинок на березі Голубого озера, а також про найближчі події району спілкувалися з нашим земляком, президентом благодійного фонду ім.. Софії Русової, Іваном Петровичем Чаусом.

-Іване Петровичу, що цікавого чекає на відпочиваючих в новому сезоні?

  • По-перше,  офіційне відкриття літнього сезону на Голубих озерах відбудеться 27 травня 2016 року. Не лише цього дня, але й протягом усього сезону на вас чекає багато приємних сюрпризів і новинок.
    Для мене важливо, щоб це чудове місце не перетворилося в «випити та закусити». Для мене важливо, щоб це місце було наповнене духовним змістом. Вже традиційно, ви матимете чудову нагоду стати учасниками та гостями міжнародних фестивалів і подій: це Свято Дружби, яке відбудеться до дня молоді спільно з нашими білоруськими друзями,  звичайно ж всіма улюблені Міжнародний фестиваль авторської пісні та незабутня ніч на Івана Купала;
    Міжнародний фестиваль латиноамериканських танців на Голубих озерах та інші події. Протягом літнього сезону відбудуться різні спортивні змагання, проведення яких анонсуватиметься заздалегідь, а по вихідних днях на вас чекають запальні дискотеки під відкритим небом з найкращими діджеями Чернігова та Києва

-Чи правда, що в день відкриття на сцені комплексу «Голубі озера» виступить гурт Hitoff band

  • Дійсно, цього вечора на сцені виступить легендарний гурт «Hitoff band», який виконає свої хіти, а також кращі світові рок-хіти. Крім цього на вас чекає Яскрава шоу програма та веселий відпочинок.
  • 28 травня стартує чемпіонат області з футболу Вищої ліги. Ви вже 24-й рік  опікуєтесь футбольним клубом «Полісся». Чого Ви чекаєте від своєї рідної команди?
  • В першу чергу нових відчуттів, задоволення вболівальників. У нас наймолодша і найперспективніша команда в області. Для мене важливо, щоб ми відкривали юні таланти, і щоб з’являлися «нові» Ярмоленки, Романчуки, Гавриши. В цьому сезоні, на мій погляд, моя команда здатна боротися за медалі.
  • Вихованець добрянського «Полісся», Андрій Ярмоленко буде виступати найближчими днями в складі Національної збірної на чемпіонаті Європи у Франції. Як Ви оцінюєте шанси нашої збірної?
  • По-перше, це велика гордість для добрянського «Полісся», для чернігівської «Десни», київського «Динамо», що гравець такого рівня пройшов ці команди і сьогодні входить до топ 20-ки кращих футболістів Європи. Перш за все, хотів би побажати нашій збірній виходу з непростої групи. Я думаю, що нашій команді під силу попасти до 4-ки к4ращих команд Європи.
  • За період депутатства Ви опікувалися молодіжним центром в Добрянці. Коли відбудеться  відкриття цього центру?
  • Даний центр буде справжнім подарунком для всієї  молоді Добрянки. Я дуже задоволений, що це сучасний молодіжний центр, в якому буде тренажерний зал, душові кімнати, більярдний зал, музичний клас, де молодь зможе культурно відпочити. Відкриття молодіжного центру символічно відбудеться на день захисту дітей - 1 червня 2016 року. Я вдячний всім хто допомагав і вірив в цей проект, особливо обласній адміністрації, районній адміністрації, будівельникам та всім, хто був причетний до цієї справи в такий непростий час.

Я дуже задоволений, що одна з моїх мрій здійснилася, і молодь Добрянки отримає культурний, духовний та фізичний розвиток. Адже наші діти, наша молодь є наше майбутнє! 

Переглядів: 668 | Додав: DimaX | Дата: 20.05.2016 | Коментарі (0)

Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz