Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2021 » Липень » 25

Розкрити свій потенціал, обмінятися досвідом, відчути себе творчою частиною суспільства мали можливість діти та молодь з інвалідністю 11 –13 липня на фестивалі творчості «Місток», засновниками і організаторами якого є благодійний фонд ім. Софії Русової.

Захід відбувся на мальовничому березі екокомплексу «Голубі озера» у селі Олешня, Добрянської громади.

Привітали гостей свята голова благодійного фонду ім. Софії Русової - Іван Чаус, народний депутат України - Олег Семінський та заступниця голови Чернігівської облдержадміністрації Олена Дума. Також під час урочистого відкриття для дітей виступила заслужена артистка України Камалія.

Цьогоріч у фестивалі взяли участь понад 100 учасників з Чернігова, Чортківа, Харкова, Києва, Куликівської та Ріпкинської громад, які представляли організації осіб з інвалідністю та їх творчі колективи. 

В перший день учасники фестивалю демонстрували свої творчі візитівки, а вже 12 липня відбувся творчий квест, майстер-класи та конкурсні виступи учасників.

На сцені фестивалю виступали артисти театру «МІСТ» з уривком з вистави  «Сорочинський ярмарок»,  творчі колективи та аматори Любецької та Куликівської громад.

Всі учасники конкурсної програми отримали диплом за участь та почесну відзнаку журі фестивалю, Гран-прі цьогоріч розділи ГО театр «МІСТ» (м. Чернігів) за виставу «Чому Тигрик не смугастий» ( режисер, атор сценарію, автор музики та виконавиця головної ролі Євгенія Коніщева) та творча студія «З теплом у серці» (м. Київ) за яскраві  хореографічні та вокальні номери. 

13 липня, в завершальний день фестивалю, відбувся активний відпочинок, майстер-класи і творчі консультації.

Завдяки благодійному фонду ім. Софії Русової та його голові - Івану Чаусу, учасники, особи з інвалідністю та супроводжуючі їх особи, були забезпечені транспортом, харчуванням та мали комфортні умови проживання на базі екокомплексу «Голубі озера». Крім того кожен учасник отримав пам’ятні дарунки: чашку та футболку з логотипом фестивалю, іграшку.

Учасники фестивалю залишились задоволені та запевнили, що відпочинок їм дуже сподобався. Було весело, цікаво і багато розваг, то тепер з нетерпінням всі чекатимемо наступної зустрічі.

Переглядів: 313 | Додав: DimaX | Дата: 25.07.2021 | Коментарі (0)

Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz