Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2011 » Лютий » 18 » Церемонія нагородження переможців обласного конкурсу на кращий твір до 155-річниці від дня народження С.Русової
Церемонія нагородження переможців обласного конкурсу на кращий твір до 155-річниці від дня народження С.Русової
11:20

Сьогодні в обласному філармонійному центрі відбулись урочистості з нагоди відзначення 155- річниці від дня народження видатної просвітительки та педагога Софії Русової за участі  голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка, голови обласної ради Анатолія Мельника, депутата обласної ради та президента благодійного фонду імені Софії Русової Івана Чауса, директора Національного науково-дослідницького інституту українознавства Петра Кононенка.

Свято розпочалося з церемонії вшанування переможців та лауреатів обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2011». Найкращі вчителі міста Чернігова та області отримали нагороди за досягнення на педагогічній ниві.

Про життя та працю видатної просвітительки Софії Русової та її надзвичайний вклад в розвиток української школи та педагогіки всім присутнім нагадав документальний фільм, підготовлений благодійним фондом ім. Софії Русової.

Урочистості продовжилися церемонією нагородження переможців обласного конкурсу серед учнівської та студентської молоді, на кращий твір за темами: «Найдорожчий скарб кожного народу – це його діти» та «Для себе жити сумно та нецікаво". Саме ці влучні цитати стали основами для написання творчих робіт. На адресу благодійного фонду надійшло більше тисячі робіт. Надзвичайно по-різному та по-особливому спромоглися розкрити теми переможці, різножанровість та яскрава мова творів також показали високу літературну обізнаність учасників. Найкращими в цьогорічному конкурсі стали:

Серед студентів, Тема творів: «Для себе жити сумно і нецікаво»

І місце – Ільзіт Оксана Вікторівна, студентка ІІ курсу, філологічного факультету ЧНПУ ім..Т.Г. Шевченка

ІІ місце – Анастасія Суховій Володимирівна, студентка ІІІ курсу, юридичного факультету, Чернігівського державного інституту економіки і управління

ІІІ місце – Мельниченко Дмитро Юрійович, студент І курсу, філологічного факультету, ЧНПУ ім..Т.Г. Шевченка

Серед учнів, Тема творів: «Найдорожчий скарб кожного народу – його діти»

І місце – Чепурна Марія Анатоліївна, учениця І курсу Сокиринського професійно-аграрного ліцею

ІІ місце – Плясун Ольга Миколаївна, учениця 11 класу, 22 ліцею, Чернігів.

ІІІ місце -  Богойко Аліна Василівна, учениця 11 класу, Великоустівської ЗОШ І-ІІІст., Сосницького району

Грамоти, пам’ятні подарунки, премії та квіти лауреати отримали з рук президента благодійного фонду ім..Софії Русової Івана Чауса та доктора філологічних наук, професора, академіка, лауреата Міжнародної премії імені Й. Гердера, Петра Кононенка.

Свято супроводжувалося концертом та виступами артистів обласного філармонійного центру. Гадаємо, що цей день по-справжньому запам’ятався переможцям конкурсу, тож побажаємо їм натхнення та і надалі розвивати свій творчий талант.

Висловлюємо велику подяку всім, хто приймав участь в нашому конкурсі. Можливо, цього разу не вдалося потрапити до трійки найкращих, але це може обов’язково статися наступного разу.

Переглядів: 654 | Додав: DimaX | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 ********  
0
Спасибо за возможность учиться дальше. Мне очень хочется в Артек.Надеюсь моя мечта сбудется.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz