Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2010 » Вересень » 1 » День знань в Олешнянській школі імені Софії Русової
День знань в Олешнянській школі імені Софії Русової
18:10

Сьогодні перший день осені, свято знань для багатотисячної армії школярів та студентів. Сьогодні освітні заклади знову відкриють свої двері, щоб розпочати новий навчальний рік, сповнений новими та цікавими знаннями, які стануть в пригоді у дорослому житті.

Для когось шкільний дзвоник пролунав сьогодні вперше. Напевно нема такої людини, яка не пам’ятає той день, коли вона вперше пішла до школи. Це день, сповнений радісними хвилюваннями, новими знайомствами, новими знаннями, про які ми пам’ятаємо, згадуючи запах новеньких шкільних підручників, яскраві барви осінніх айстр, троянд, святкові шкільні форми учнів та кольорові повітряні кульки.

Таким яскравим днем сьогодні стало перше вересня і для учнів Олешнянської школи імені Софії Русової, в якій зараз навчається 135 учнів. Вперше шкільний дзвоник пролунав для п’ятьох дітлахів, але незважаючи на невелику кількість, вони матимуть змогу навчатися в окремому класі. Як і має бути на справжньому святі, не обійшлось тут сьогодні без подарунків. На свято знань завітав голова благодійного фонду ім. С.Русової Іван Петрович Чаус, який вже не один рік опікується школою і цього разу вручив подарунки – футбольні м’ячі, канцелярське приладдя, а також портфелі для наймолодших школярів від Ріпкинської райдержадміністрації.

Пролунав перший дзвоник,  і відкрив дорогу школярам в країну знань
Переглядів: 745 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 1
1 ольга рудакевич  
0
З ПЕРШИМ ДНЕМ ШКОЛИ ВІТАЮ ШКОЛЯРІВ - УЧІТЬСЯ ДОБРЕ, НА ВТІХУ РІДНИМ, НА ДОБРО СОБІ І УКРАЇНІ! СЛУХАЙТЕ УВАЖНО, ЧИТАЙТЕ БАГАТО, БАВТЕСЯ ГАРНО!!! О. РУДАКЕВИЧ

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz