Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2016 » Березень » 2 » ЮВІЛЕЙ В НІЖИНСЬКОМУ ДІТСАДКУ
ЮВІЛЕЙ В НІЖИНСЬКОМУ ДІТСАДКУ
21:32

50 років дошкільному навчальному закладу №13, золотий ювілей  чарівній «Берізці» з пріоритетним напрямком роботи національно-патріотичного і духовного виховання малого українця на засадах національної концепції Софії Русової.

         Це  «хата радості», «Колиска Дитинства і Любові» для 6тис. маленьких ніжинців! Цього дня святкувалася ще одна важлива подія – 160 річчя Софії Русової – фундатора національного виховання, професора, дорогої землячки імя якої ДНЗ №13 отримав першим на Чернігівщині. І це знаково!

         Два свята з’єдналися в одне  вишиваним перевеслом, як дві долі. З особливою шанобою і гордістю в урочистому вітанні до всіх  звернулися  секретар Ніжинської міської ради В.Салогуб, заступник начальника управління освіти  Н.Пономаренко, методист ММК , заслужений працівник освіти Л.Василевська,  колишні випускники, ветерани  закладу.

 Скільки тепла і щирих побажань, незвичайних  подарунків отримав садочок від   міського голови А.Лінника, депутата Ніжинської міської ради В. Башинського , голови президії працівників освіти В.Сорокіна,  військового  комісара В.Якущенка, від директора фірми «Лакс» А.Литвина, від цілої делегації  ніжинської поліції на  чолі з Т.Балабайко, від  давніх друзів громадської організації Ліга «Ділова жінка» на чолі з Т.Стратілат, від родини  батьків закладу, на чолі з головою піклувальної ради М.Максименко.

Батьківська родина це перші порадники і помічники в любі часи, бо багато років працює  заклад за принципом «Садок і родина -  сім’я єдина». Скільки їх активних і творчих, щедрих і розуміючих !  Слова найщирішої вдячності всім Вам, дорогі батьки.

Святковий  коровай і ювілейний торт, небачених розмірів, люб’язно подарував Ніжинський хлібзавод, директор  Я.Дмітрєнко.

Зворушливі слайди про Софію Русову, ліричні поезії, патріотичні пісні, запальні таночки перепліталися з історією становлення дошкільного навчального закладу, його зростання. Зволожені очі гостини,  мимоволі ловили колишні чорно-білі світлини  слайдів маленьких вихованців, молодого колективу садочка, пригадували, ділилися спогадами…

Атмосфера родинного, ювілейного дійства  зворушила всіх бо,  чи можна бути байдужим, коли   душа  від  спогадів , від радості за дітей  співає? Жовто-блакитні кульки, рукотворні деревця   «Саду духовності»,  надали  особливого, незабутнього колориту цієї зустрічі. Тож хай  і в подальші роки квітне   «Берізка», що працює за золотою спадщиною  Великої  Софії, з’являються  нові ідеї, цікаві традиції, а маленькі ніжинці і через десятиліття пам’ятатимуть і пишатимуться своєю вишуканою ,національною колискою.

 

      Завідувач ДНЗ, заслужений працівник освіти України     Н.Примушко

Переглядів: 607 | Додав: DimaX | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz