Меню сайту
UKR                                  ENG
Головна » 2011 » Серпень » 26 » Перший молодіжний фестиваль на Голубих озерах
Перший молодіжний фестиваль на Голубих озерах
18:39

Ось вже і закінчується останній місяць літа, і звичайно кожному хотілось би провести ці серпневі  дні по-літньому сонячно та яскраво, щоб запам’яталися на весь подальший рік і виринали у спогадах прохолодними осінніми вечорами.

Саме про такий відпочинок потурбувалися організатори та спонсори молодіжного фестивалю, який вперше розпочався до 20-ї річниці Незалежності України в мальовничому куточку Полісся – на голубих озерах. Духмяне соснове повітря, кришталево чисті озера, водні розваги, гарний настрій та звичайно гості свята створили море позитиву та незабутніх емоцій для учасників фестивалю.

На відкриття свята завітали як місцеві жителі, для яких до речі така подія стала надзвичайно приємним сюрпризом, так і відпочивальники з Первомайську, Києва, Чернігова, Білорусі.

З вітальним словом до присутніх звернулися заступник голови Ріпкинської райдержадміністрації Булда Андрій Миколайович та заступник начальника  управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Атрошенко Борис Федорович.

Яскраві номери від артистів обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм, запальні пісні та танці створювали святкову та теплу атмосферу, а кмітливі ведучі розважали публіку цікавими та веселими конкурсами.

«Такий фестиваль проводиться вперше, він надзвичайно важливий, я думаю, що він буде традиційним. Вважаю, що наступного року варто приурочити фестиваль до свята Івана Купала – тим паче на проведення таких гулянь надихає сама неповторна природа краю», - сказав президент благодійного фонду ім.. С.Русової, депутат обласної ради Чаус І.П., завдяки якому і відбувся цей незабутній молодіжний фестиваль.

По завершенні концертної програми розмаїттям фарб в небі спалахнув фейерверк та розпочалась запальна дискотека за участі кращих діджеїв Чернігова та Києва.

Це молодіжне свято об’єднало гостей незабутньою атмосферою та різноманітною палітрою заходів: пісенних, танцювальних, спортивних, духовних, тематичних; порадувало своїх учасників низкою конкурсів та подарунків.

Тож, сподіваємося, що фестиваль щороку збиратиме все більше і більше друзів, стане традиційним та привабливим місцем зустрічі та неповторного літнього відпочинку.

Переглядів: 524 | Додав: DimaX | Рейтинг: 1.0/1 |
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Контакти
Block contentБлагодійна організація
"Благодійний фонд ім. Софії Русової"
тел.: +38(0462)640-165,
+38(050)313-44-68.
р/р 26005259800149
Код ЕДРПОУ: 36515335
МФО - 300863 в ПАТ "Кредитпромбанк" м. Київ
E-mail: s_rusova@i.ua

Партнери





Форма входу


Copyright MyCorp © 2024   Конструктор сайтів - uCoz